Route 2020, the future of mobility

De autosector kampt met talrijke evoluties, die de activiteiten van garagebedrijven rechtstreeks beïnvloeden. Het traditionele business model staat onder druk, met name door een gewijzigde houding van de consument. Op het internet informeert hij zich, vergelijkt hij en beslist hij op basis van zijn eigen criteria. Dikwijls is hij zelfs geen eigenaar van zijn voertuig meer, maar gebruiker van een mobiliteitsdienst. Auto of alternatief? De consument kiest de oplossing die hem het beste past. Hij heeft de macht daartoe.

Voor ons, als autosector, ondergaat het inkomstenmodel wijzigingen, wat op zijn beurt leidt tot de behoefte aan nieuwe competenties. Voortaan zal de bedrijfsleider niet langer alleen de resultatenrekening beheren, maar moet hij ook de digitale component van zijn bedrijfsactiviteit managen. Hoe snijdt u de bocht naar "connected commerce" aan?

Op vraag van de sociale partners heeft EDUCAM onderzoek verricht naar de evolutie van de behoeften van bedrijfsleiders en hun medewerkers. De resultaten van dit onderzoek zijn betrouwbare indicatoren en tonen trends in een wijzigende marktomgeving aan.

Met het concept Route 2020 by EDUCAM  willen we ons niet beperken tot vaststellingen. Tegenover onze sector willen we als gids optreden, zodat u de juiste weg naar de toekomst inslaat.

Om de bedrijven in de sector duurzaam te ondersteunen hebben we verschillende producten en diensten ontwikkeld: u zult op deze website regelmatig info vinden over de masterclassformule voor bedrijfsleiders, inspiratiesessies, gepersonaliseerde opleidings- en begeleidingsformules enz.

We helpen u graag verder

Aarzel dus niet om ons te contacteren

+32 2 778 63 30
Partner
Federauto