Alle opleidingen in uw regio, voortaan in één muisklik

Met hun gespecialiseerde vakkennis hebben bedrijven in de metaalsector nood aan opleidingen op maat. Op de website van EDUCAM vindt u een ruim opleidingsaanbod.

De metaalhandelsector heeft vele gezichten: sommige bedrijven installeren sanitair, anderen specialiseren zich in gokkasten, nog anderen importeren landbouwwerktuigen of metaal- en ijzerwaren. Logisch dat al die bedrijven verschillende opleidingsnoden hebben.

EDUCAM voorziet zelf in een uitgebreid aanbod aan trainingen waarop u meteen kan intekenen. Maar ook voor een heel specifieke opleiding, of net een breed nieuw opleidingsbeleid, helpen we u op weg. "Volstaat ons eigen aanbod niet, dan kloppen we bij onze erkende partners aan", zegt Marc Verbelen, Sales Manager Company Accounts bij EDUCAM.

Het netwerk van de door EDUCAM erkende opleidingsverstrekkers dekt zowat elke denkbare opleidingsnood. Daardoor kunnen we al onze klanten aan een oplossing op maat helpen, of het nu gaat om trainingen rond veiligheid of transport van gevaarlijke producten, of rond werken met hoogtewerkers of heftrucks. We zorgen daarbij zo veel mogelijk voor een opleiding in uw regio.

Alles op één plek te vinden
Om de websites van alle partners te gaan afschuimen, heeft u uiteraard geen tijd. Daarom brachten we hun aanbod voor u samen op de EDUCAM-website. Zo ziet u in een oogopslag welke opleidingen er voor uw branche en in uw regio te vinden zijn.

Goed om weten: EDUCAM staat garant voor de kwaliteit van alle opleidingen, ook voor die van zijn partners. Daardoor vallen ze ook allemaal onder de steunmaatregelen waarop u een beroep kan doen. De partners begeleiden u bij de aanvraag van financiële steun voor de opleiding van arbeiders.

Twijfelt u waar de prioriteiten voor opleiding liggen in uw bedrijf? Welk type opleiding bij uw medewerkers past? Of zit u met vragen over financiële steun? Onze accountmanagers staan klaar om u bij elke stap te begeleiden.

HR-beleid