Het opleidings-CV: alle vaardigheden van je medewerkers in één oogopslag

Ook werknemers in de metaalhandel, het garagebedrijf en het koetswerk hebben nu toegang tot hun opleidings-CV, een handig overzicht van al hun trainingen en certificaten. Ga met hen op zoek naar de groeikansen in hun skillset.

Met een persoonlijke log-in kunnen je werknemers sinds kort hun opleidings-CV bekijken. En dat is een succes: al in de eerste week meldden heel wat werknemers zich aan.

Wat is het opleidings-CV?

Het opleidings-CV is een overzicht van alle gevolgde opleidingen en behaalde certificaten van je medewerker, samengebracht op een gebruiksvriendelijk platform. 

Je werknemer ziet er ook de opleidingen die hij bij een andere werkgever afgerond heeft. Daarnaast kan hij er trainingen invoeren die hij op eigen initiatief volgde.

Hoe gebruik je het opleidings-CV om je bedrijf te versterken?

Het opleidings-CV is een krachtig instrument voor je personeelsbeleid.

  1. Je houdt je beste mensen aan boord
    Kijk samen met je medewerker welke de volgende stappen zijn in zijn groeitraject. Niets is motiverender dan een baas die in je ontwikkeling investeert.
  2. Je evalueert efficiënter
    Functioneringsgesprek? Het opleidings-CV is de perfecte kapstok. Gebruik het om te bespreken wat je werknemer nog nodig heeft om optimaal te functioneren.
  3. Je tilt je opleidingsbeleid naar een hoger niveau
    Met het opleidings-CV zie je in een oogopslag waar de sterktes en zwaktes van je team zitten. Zo stippel je eenvoudig een langetermijnstrategie uit om je bedrijf met opleiding te versterken.

Goed opgeleide medewerkers zijn essentieel voor je bedrijf. Het opleidings-CV helpt je daarbij. Vragen?

Ja, ik wil meer info over het opleidings-CV

HR-beleid