Opleidingskalender

Wil je jouw kennis en die van je medewerkers op peil houden op een moment dat het je uitkomt? In de kalender van onze open sessies vind je ongetwijfeld wat je zoekt: alle technische thema's maar ook business opleidingen.

Verkies je een opleiding op maat voor je bedrijf? Neem contact op met ons.

Opleidingskalender
Zes sterke redenen om voor een of meerdere van onze open sessies te kiezen
  • Ze bieden via korte modules een onschatbare knowhow en meerwaarde voor professionals
  • Naast technische onderwerpen, bevat het aanbod ook business gerealteerde opleidingen
  • Onze trainers beschikken over een vergaande vakkennis en didactische expertise
  • Elke sessie garandeert iedere deelnemer praktijkoefeningen
  • Een bewuste keuze voor kleine groepen optimaliseert de interactie met de trainer en de andere deelnemers.
  • Steeds een opleiding beschikbaar in uw regio en op meerdere data en tijdstippen.

Aarzel niet om voor een van onze open sessies in te schrijven. Het aantal plaatsen is beperkt!

Welke financiële tussenkomsten zijn er?
  • sectorale opleidingspremies van 40 euro per opleidingsdag voor arbeiders uit PC112, PSC149.02 en PSC149.04. Meer weten.
  • gratis opleidingen voor arbeiders uit PC112, PSC149.02 en PSC 149.04, nieuw in de sector : klik hier voor meer info.
  • sectorale subsidie voor bedienden uit PC200 dankzij de medewerking van Cevora: 175 euro per deelnemer en lesdag. De opleidingen die in aanmerking komen voor deze subsidie staan aangeduid met een Cevora-logotje.
  • het Vlaams Opleidings Verlof voor opleidingen met een minimum duur van 32u. Meer weten.

Wil je weten op welke subsidies jouw bedrijf recht heeft? Onze consulenten adviseren je gratis. Neem contact op via 02 778 63 30 of stuur ons je vraag via info@educam.be.

kmo-portefeuille

Als gevolg van een besluit van de Vlaamse Regering kan u vanaf 1 januari 2023 alleen nog aanspraak maken op steun via KMO-portefeuille voor erkende opleidingen en adviezen die gericht zijn op specifieke toekomstgerichte thema's, waaronder bedrijfsstrategie, beroepsspecifieke competenties, digitalisering, duurzaamheid, financiële geletterdheid, innovatie, internationalisering en personeelsmanagement. Meer informatie hierover is te vinden via deze link: https://www.vlaio.be/nl/nieuws/hervorming-kmo-portefeuille-vanaf-januari-2023

Deze verandering houdt in dat de erkenning voor opleidingen voortaan moet worden aangevraagd en goedgekeurd door de Vlaamse overheid voordat u aanspraak kunt maken op steun via KMO-portefeuille.

EDUCAM heeft al veel erkenningsaanvragen ingediend en zal dat ook systematisch doen voor toekomstige opleidingen. Onze opleidingen richten zich voornamelijk op het toekomstgerichte thema "Beroepsspecifieke competenties" en zijn gericht op een aantal knelpuntberoepen in onze sector.

Vanaf 1 april 2023 zijn we helaas genoodzaakt om alle aanvragen voorlopig te weigeren en verzoeken we u vriendelijk om geen nieuwe aanvragen in te dienen.

Zodra we meer informatie hebben over onze aanvragen voor erkenning, zullen we u hierover zeker informeren. U kunt echter nog steeds een aanvraag tot subsidiëring via KMO-portefeuille indienen als uw opleiding is erkend. We zullen alle aanvragen in overeenstemming met de nieuwe richtlijnen van de Vlaamse overheid behandelen.

Maak je keuze