Opleidings-CV

Dé online ondersteuning voor jouw loopbaantraject

Klik hier om in te loggen op je Opleidings-CV

De juiste toolset voor de juiste job

Nieuwe technologieën worden bedacht, nieuwe producten worden gelanceerd en nieuwe methodes worden ontwikkeld. De markt evolueert constant en daarin kan jij niet achterblijven. Daarom ontwikkelde EDUCAM speciaal voor jouw sector het Opleidings-CV, een online platform waarop je in een oogopslag je persoonlijke opleidingsparcours en behaalde certificaten ziet, alsook interessante opleidingen die aansluiten bij je huidige job.

Wat is een Opleidings-CV?

Dit is een inventaris van de functies die u tot dusver vervuld hebt. Het vermeldt ook de beroepsopleidingen die u gevolgd hebt en de certificaten die u behaald hebt. Uw werkgever vult uw Opleidings-CV permanent aan en zal er u jaarlijks een kopie van overhandigen en ook telkens wanneer u daarom vraagt. Hier vindt u de CAO's over vorming en opleiding per sector.

Hoe krijg ik toegang tot het Opleidings-CV?

Wil je een kijkje nemen op het Opleidings-CV en alle opleidingen overzien die je tot nu toe gevolgd hebt? Dat kan eenvoudig én gratis: maak je login aan met behulp van de instructies en je persoonlijke code die je van EDUCAM zal ontvangen. 

Heb je nog geen persoonlijke code ontvangen om een login aan te maken? 

Stuur een mail met uw contactgegevens (Naam, voornaam, adres en geboortedatum) naar opleidingscv@educam.be, waar je een persoonlijk exemplaar van je opleidings-cv kan opvragen.

Toegang tot het platform 

Naar het platform opleidings-cv werknemer

F.A.Q.

Wie kan jouw dossier raadplegen?

Alleen jij hebt rechtstreeks toegang tot alle gegevens in je online dossier. Je werkgever kan enkel de opleidingen zien die je volgde binnen je huidige contract.

Wie verzamelt de gegevens voor jouw persoonlijk dossier?

De opleidingen die je via jouw werkgever volgt en de certificaten die je behaalt, worden automatisch toegevoegd aan je dossier. Volg je een opleiding op eigen initiatief? Dan kan je deze zelf toevoegen aan je online dossier. Wil je een overzicht van je opleidingen en certificaten op papier? Dat is mogelijk dankzij de printversie die beschikbaar is via het online platform.

Welke meerwaarde heeft het opleidings-CV?
  • een volledig overzicht van uw reeds gevolgde opleidingen en behaalde certificaten
  • een beter zicht op uw kennis en vaardigheden
  • hulp bij de opmaak van uw persoonlijk ontwikkelingsplan met specifieke opleidingen
Wat kan EDUCAM voor jou doen?

Wat ook je functie is binnen het bedrijf, EDUCAM biedt je verdere verdieping en ontwikkeling in het verlengde van jouw vaardigheden. Ons opleidingsaanbod is dan ook zeer breed en omvat zowel technische opleidingen als klantvaardigheden en bedrijfsbeheer. Je kan deze opleidingen volgen in één van onze centra, verspreid over gans België. Sommige opleidingen kunnen ook op afstand worden gevolgd. De nieuwste vaardigheden en beroepsopleidingen in je branche ontdek je allemaal op www.educam.be. Heb je interesse in een opleiding? Bespreek het met je werkgever of je afgevaardigde in het bedrijf.