Hoe werkt de erkenning van opleidingen?

 1. Reserveer rechtstreeks bij de opleidingsoperator een plaats in de opleidingssessie van uw keuze.
   
 2. De toegang tot de erkenningsaanvragen is beveiligd. U ontvangt een gebruikersnaam en creëert een wachtwoord, die u vervolgens bij elke nieuwe aanvraag kunt gebruiken. 

  Hebt u uw toegangscodes al ontvangen en uw account al geactiveerd? 
  Zo ja, ga naar punt 3. 

  Wilt u een toegang voor uw bedrijf ontvangen? 
  Vul één keer een formulier in met de gegevens van uw bedrijf. We bezorgen u uw nieuwe gebruikersnaam en een link per e-mail binnen de 48 uur, waarna u uw wachtwoord kunt creëren. Voor uw eerste erkenningsaanvraag voorziet u dus twee dagen voordat de opleiding van start gaat. Vraag uw toegang nu hier.

  Om uw erkenningsaanvraag in te kunnen dienen, moet u één keer de account van uw bedrijf activeren via de link die EDUCAM u per mail bezorgt. 

  Bekijk hier de tutorial over "hoe inloggen en starten?".


   
 3. Ga daarna naar MYEDUCAM en voer uw persoonlijke toegangscodes in.
   

 4. Vervolledig alle velden in het formulier om uw erkenningsaanvraag in te dienen.
   

 5. Bevestig uw aanvraag. In uw mailbox krijgt u onmiddellijk de bekende formulieren die u afdrukt, laat invullen en ondertekenen.
   

 6. Tijdens de opleiding vermeldt u de opleidingsdatum/-data en de voornamen en namen van de deelnemers. Laat de aanwezigheidslijst door de lesgever ondertekenen en plaats de stempel van de opleidingsoperator op het formulier.
   

 7. Stuur de correct ingevulde documenten met de handtekening van de lesgever en de stempel van de opleidingsoperator terug naar EDUCAM per post of per mail naar administration@educam.be binnen de 10 dagen na het einde van de opleiding.