Opleidings-CV werkgever

Sterke ondernemingen kunnen niet zonder goed opgeleide medewerkers. Maar hoe krijgen een bedrijf en zijn medewerkers op eenvoudige en efficiënte wijze zicht op het opleidingsverleden van zichzelf of zijn medewerkers? Dit kan via het platform opleidings-CV.

Naar de opleidings-CV website

Wat is een opleidings-CV?

Het is een inventaris van de uitgeoefende functies, gevolgde professionele opleidingen en behaalde certificaten van een arbeider. Overeenkomstig de CAO's wordt dit CV voor iedere arbeider ingevuld en bijgehouden door elk bedrijf uit de garage- en koetswerksector en de sector metaalhandel. 

Welke meerwaarde heeft het opleidings-CV?

  • een volledig overzicht hebben van de reeds gevolgde opleidingen en behaalde certificaten van de medewerkers binnen een bedrijf
  • een beter zicht hebben op de kennis en vaardigheden van de medewerkers
  • hulp bij de opmaak van de persoonlijke ontwikkelingsplannen van de medewerkers
  • het vormings-, trainings- en opleidingsbeleid in kaart brengen
  • objectieve keuzes voor opleidingen maken

 

Uw nieuwe website opleidings-CV 

Om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens beschermd blijven, koos EDUCAM voor een nieuwe website opleidings-CV die aangenamer en veiliger is in gebruik.

In tegenstelling tot de oude website, kan enkel de wettelijke vertegenwoordiger de nieuwe toegang voor uw onderneming en zijn eventuele filialen activeren. Hij kan zijn machtiging vervolgens delegeren aan een persoon naar keuze.
De wettelijke vertegenwoordiger van uw bedrijf heeft per post een unieke en strikt persoonlijke toegangscode ontvangen, samen met de te volgen stappen voor de activatie.

Naar de opleidings-CV website

Gebruik best Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie op 02/778 63 30 of via het adres opleidingscv@educam.be.