Als lesgever of lerende, vertegenwoordig je de toekomst van de sector!

Together we know how

En EDUCAM wil in die toekomst investeren. In nauwe samenwerking met de partners voor instroomopleidingen hebben we in de loop der jaren een gamma instrumenten en diensten ontwikkeld om de opleiding tot het autovak te ondersteunen.

Ons nieuwe aanbod beantwoordt niet alleen aan je verwachtingen en behoeften, maar sluit ook op de realiteit in de bedrijven van onze sectoren aan. De oplossingen die we je voorstellen houden met de technologische evoluties rekening en anticiperen er zelfs op. Een innoverende en aanvullende pedagogische benadering biedt voor het leren een échte meerwaarde.

Instrumenten om te slagen

Naast bijscholing bieden we u nog andere instrumenten en methoden om uw werk met uw leerlingen te ondersteunen. Onze doelstelling is dat u slaagt!

Wat is een learning box?
Hij is bedoeld voor u, leerkrachten en lesgevers. De learning box bevat verschillende leermiddelen, die specifiek voor u ontwikkeld zijn om u, op basis van uw behoeften, te ondersteunen in de vorming van uw lerenden. Zoek de producten met het label "learning box" in de opleidingsthema's hieronder.

Ons aanbod
Onze "product"-gerichte benadering is vernieuwend omdat ze verschillende pedagogische methoden combineert, met elk hun eigen bijzonderheid. U kunt uw kennis verdiepen en overdragen met behulp van:

Blended Learning
?
E-learning
Classroom
Train-the-trainer
Certificering
Didactisch materiaal
@School

Inschrijvingen

Neem contact op met Sylvie Martel per mail: smartel@educam.be.

Je hebt dan twee mogelijkheden:

  1. Je vormt één of verschillende volledige groepen deelnemers en je wil één of verschillende sessies organiseren?
    In dat geval zal er een consulent contact met je opnemen om de opleiding te organiseren en daarbij met de beschikbaarheid rekening te houden.
  2. Je vormt geen volledige groep deelnemers, maar wil één van onze opleidingen volgen?
    In dat geval zal Sylvie Martel u de beschikbare data bezorgen of zal ze uw aanvraag registreren. 

Belangrijk: het aantal plaatsen per sessie kan verschillen naargelang de opleiding. Meer informatie hierover vind je op de beschrijvende fiche van elke opleiding.