Weet je wat 400 volt met je lichaam doet?

Weet je wat 400 volt met je lichaam doet?

Tijdens een exclusieve infosessie op 7 oktober 2010 liet EDUCAM zien dat het klaar is voor de elektrische en hybride toekomst. Met een vernieuwend concept rond opleiding en certificering stoomt het medewerkers klaar om met kennis van zaken veilig te werken aan elektrische en hybride aandrijvingen.

Dit initiatief kwam er met de steun van de sociale partners die de veiligheid van de werknemers willen garanderen en ook ondersteuning bieden aan de werkgevers, zodat deze hun verantwoordelijkheid kunnen opnemen.

EDUCAM heeft specifieke en unieke leermiddelen ontwikkeld om dit vrij abstracte gegeven van spanning op een bevattelijke manier zichtbaar en tastbaar te maken.

Het unieke concept omvat verschillende formules waarbij gebruik gemaakt wordt van een all-in pakket of maatwerk. Aan het einde van de opleiding krijgt de cursist, als hij slaagt voor een theorie- en een praktijkproef, een sectoraal certificaat.

Alle details van deze formules vindt u terug in een overzichtsfiche die u hier kunt downloaden.

De infosessie werd afgesloten met een bezoek aan de werf van het EDUCAM Training Center Lokeren dat in april 2011 officieel geopend zal worden. Zo konden de deelnemers met eigen ogen zien dat EDUCAM niet alleen de kennis in huis heeft maar binnenkort ook een gloednieuw opleidingscentrum met alle modernste faciliteiten onder één dak.