Business Training, Coaching & Consultancy

EDUCAM Business Training, Coaching & Consultancy is de afdeling van EDUCAM Service die begeleiding biedt aan medewerkers in de sales en aftersales en aan kaderleden. De opleidingen en coachingstrajecten zijn uitgewerkt o.a. op basis van de resultaten van de Route 2020-studie van EDUCAM over de toekomst van de sector.

Met de begeleiding van EDUCAM Business Training, Coaching & Consultancy kunnen de autobedrijven zich maximaal voorbereiden op de uitdagingen waar de sector de komende jaren voor staat. Onze centra beschikken hiervoor over ervaren consulenten, deskundige trainers en de modernste apparatuur

Voor al uw vragen of een opleiding op maat, bel ons op +32 2 778 63 30 of stuur een e-mail naar info@educamservice.be

Wij ondersteunen garagebedrijven in de drie organisatiepijlers


BUSINESS (Strategie)

Als de wereld rondom verandert dan moet de onderneming wellicht ook mee veranderen. In de strategische pijler stelt men vast of veranderingen nodig zijn en initieert men deze waar nodig.

Automotive Master Class

MENSEN (Cultuur)

Ondersteunen van het menselijke aspect in de onderneming (motivatie, prestatie), met name bij veranderingen (change management)

Automotive Business Class

ORGANISATIE (Structuur)

Interne procesoptimalisatie (Customer Fulfillment-programma) en optimalisatie van de contactmomenten tussen klant en onderneming (customer journey – E-business)

Customer Fulfillment

Altijd op maat voor uw bedrijf

Al onze trainers koppelen hun uitmuntende pedagogische skills aan een jarenlange ervaring in de automotive sector. Stuk voor stuk zijn ze referenties in hun vakgebied, met een gedegen kennis van de dagelijkse praktijk in de autosector. Wenst u advies en begeleiding in uw bedrijf? Onze consulenten kunnen op vraag ter plaatse uw werkprocessen analyseren en bijsturen waar nodig. Ze wijzen uw medewerkers op de uitdagingen van vandaag en bereiden hen voor om die uitdagingen ook aan te gaan.