Internationale activiteiten

De autosector en de aanverwante sectoren worden door allerlei factoren beïnvloed: technologische, sociaaleconomische, milieubeschermende enz., die dikwijls tot over onze grenzen reiken. Hoe kunt u deze uitdagingen aangaan en op deze veranderingen anticiperen? EDUCAM Service doet dit voor u.

Gedurende meer dan 20 jaar heeft EDUCAM Service een netwerk van nationale en internationale relaties uitgebouwd, zodat we op de hoogte blijven van de recentste trends die de autosector en de aanverwante sectoren zullen beïnvloeden.

Wat doet EDUCAM Service concreet?

  • We ontmoeten regelmatig onze Nederlandse en Franse collega's om best practices uit te wisselen en mee te werken aan gemeenschappelijke projecten.
  • Elk jaar is EDUCAM Service ook van de partij op het congres van de NADA (National Automobile Dealers Association), dat in de VS wordt gehouden. Deze internationale conferentie biedt een blik op toekomstige trends. Ze vormt ook een unieke gelegenheid om collega's uit een dertigtal verschillende landen te ontmoeten.

Voor meer informatie over onze internationale activiteiten belt u EDUCAM Service op het nummer 02 778 63 30 of mailt u naar info@educam.be.