Home > Opleidingen > Business Training, Coaching & Consultancy

EDUCAM Business Training, Coaching & Consultancy is de afdeling van EDUCAM Service die begeleiding biedt aan medewerkers in de sales en aftersales en aan kaderleden. De opleidingen en coachingstrajecten zijn uitgewerkt o.a. op basis van de resultaten van de Route 2020-studie van EDUCAM over de toekomst van de sector. Met de begeleiding van EDUCAM Business Coaching & Consultancy kunnen de autobedrijven zich maximaal voorbereiden op de uitdagingen waar de sector de komende jaren voor staat. Onze centra beschikken hiervoor over ervaren consulenten, deskundige trainers en de modernste apparatuur.

Wij ondersteunen garagebedrijven in de drie organisatiepijlers

Strategie ?

Als de wereld rondom verandert dan moet de onderneming wellicht ook mee veranderen. In de strategische pijler stelt men vast of veranderingen nodig zijn en initieert men deze waar nodig.

Cultuur ?

Ondersteunen van het menselijke aspect in de onderneming (motivatie, prestatie), met name bij veranderingen (change management).

Structuur

Interne procesoptimalisatie (customer fulfillment-programma) en optimalisatie van de contactmomenten tussen klant en onderneming (customer journey – e-business).

Uw garantie voor een succesvolle toekomst

De autosector ondergaat talrijke evoluties, die de activiteiten van garagebedrijven rechtstreeks beïnvloeden. Op basis van de Route 2020-studie hebben we diverse opleidingen ontwikkeld om bedrijven in de sector duurzaam te ondersteunen.

Automotive Business Class

De Automotive Business Class brengt u alles bij wat u als zaakvoerder of afdelingshoofd nodig hebt om uw bedrijf of team op weg te zetten naar meer succes en efficiëntie.

Ontdek het programma

Automotive Master Class

Dankzij de Automotive Master Class krijgt u een helder zicht op hoe u uw autobedrijf door veranderende marktomstandigheden kunt navigeren.

Ontdek het programma Dit seminarie wordt georganiseerd in opdracht van TRAXIO.

Altijd op maat van uw bedrijf

Al onze trainers koppelen hun uitmuntende pedagogische skills aan een jarenlange ervaring in de automotive sector. Stuk voor stuk zijn ze referenties in hun vakgebied, met een gedegen kennis van de dagelijkse praktijk in de autosector.