Erkende opleidingsverstrekkers

U bent specialist in uw vak, dus heeft uw bedrijf nood aan specifieke opleidingen. Ons netwerk van erkende opleidingsverstrekkers dekt zowat elke denkbare opleidingsnood. Daardoor kunnen we u aan een oplossing op maat helpen, of het nu gaat om trainingen rond veiligheid of transport van gevaarlijke producten, of rond werken met hoogtewerkers of heftrucks. We zorgen daarbij zo veel mogelijk voor een opleiding in uw streek.

Naar het opleidingsaanbod van onze erkende partners

 
Alle opleidingen in uw regio, voortaan in één muisklik

EDUCAM brengt het volledige aanbod van alle partners voor u samen. Zo ziet u in een oogopslag welke opleidingen er voor uw branche en in uw regio te vinden zijn. U kan meteen doorklikken naar de details van de gezochte opleiding. En uiteraard blijven we u graag bijstaan en beantwoorden uw vragen.

Opleidingspremies

Het uitgebreid opleidingsaanbod van EDUCAM geeft recht op opleidingspremies voor personeel van bedrijven uit de garagesector, het koetswerk, de metaalhandel en de terugwinning van metalen. Volgt u een opleiding via een andere operator, laat deze dan tijdig erkennen door EDUCAM. Zo ontvangt u ook de sectorale premie.

Ontzorgen

Door een beroep te doen op een door EDUCAM erkende opleidingsverstrekkers hoeft u als onderneming geen administratieve procedure door te gaan om opleidingspremies voor uw personeel te verkrijgen. Deze kwalitatieve opleidingspartners nemen deze zorg voor u op zich.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Om kwaliteitsvolle opleidingen te garanderen en het bekomen van opleidingspremies te vereenvoudigen, volgt EDUCAM nauwgezet de activiteiten en dienstverlening van deze opleidingspartners op. Zo streven we samen naar de best mogelijke oplossingen voor uw personeel.

EOV-OFA label NL 22-23

Het EDUCAM-label “Erkende Opleidingsverstrekker” is de visuele identiteit van het partnership tussen EDUCAM en de erkende opleidingsverstrekkers. Dit is gemakkelijk herkenbaar en is geldig voor twee jaar.

Hebt u een vraag of hulp nodig?

Onze account managers helpen u met plezier verder. Bel ons op 02 778 63 30 of mail naar info@educam.be.