EDUCAM Training Centers

U wilt zo weinig mogelijk tijd verliezen in het verkeer? Dat is logisch. EDUCAM Service heeft training centers in heel België. Ze beschikken over de nieuwste technologieën uit uw sector en de meest up-to-date leermiddelen. De ideale omgeving dus om uw medewerkers de recentste technieken aan te leren.

EDUCAM Training Center

Waar vindt u onze centra?

De twee hoofdplaatsen van het EDUCAM-net bevinden zich in Lokeren en Luik. Daarnaast beschikt EDUCAM over opleidingslocaties in Kontich en Houdeng-Goegnies. Ze hebben werkplaatsen voor mechanica (auto, vrachtwagen, moto), koetswerk en specifieke technieken zoals hydraulica. Rond de technische ruimten zijn er les- en informaticalokalen. Zodat uw medewerkers ook opleidingen krijgen in de niet-technische aspecten van hun beroep, zoals onthaal, beheer van administratieve dossiers, software, management, verkoopstechnieken, klantenservice enz.

In Luik en Lokeren vindt u een atrium met een audiovisuele installatie en een ruime polyvalente zaal. Ideaal om seminaries en evenementen te organiseren.

Voor meer informatie over onze locaties voor trainingen of events belt u EDUCAM op het nummer 02 778 63 30 of mailt u naar info@educam.be.