Ontdek de geheimen van duurzaam talentbinding

tijdens onze gratis webinars

EDUCAM werkt nauw samen met werkgevers en werknemers om bedrijven aantrekkelijker te maken voor nieuwe medewerkers en de retentie te vergroten

Ontdek in onze gratis webinarserie essentiële inzichten en praktische tips van experts op het gebied van HRM, organisatiegedrag en bedrijfscultuur.

Onze webinars bieden een unieke kans om dieper in te gaan op concrete cases uit jouw sector, waardoor je waardevolle en direct toepasbare kennis kunt opdoen.

Lees er hier meer over en schrijf je in!

De spreker: Jeroen Camps

Jeroen Camps is momenteel werkzaam als docent in organisatiegedrag en HRM aan Thomas More Hogeschool en als onderzoeksfellow aan de KU Leuven. Hij behaalde zijn doctoraat aan de KU Leuven met als onderwerp 'abusive supervision & followership'. Zijn onderzoek richt zich op organisatorische rechtvaardigheid, leiderschap en volgerschap. 

Succesvolle onboarding: hoe hou je nieuwe collega's aan boord?

Ontdek in deze webinar hoe je een effectieve onboardingstrategie opzet en medewerkers aan boord houdt op lange termijn. We behandelen de basisprincipes van onboarding, inclusief het begrip van retentie van medewerkers en de beïnvloedende factoren. Leer de beste praktijken om een warm welkom te bieden en een solide basis te leggen voor een duurzame samenwerking.

Hartelijk dank om zo talrijk aanwezig te zijn op ons eerste webinar. Schrijf je zeker in voor de volgende (hieronder)!

Webinar bekijken
 

Sterk leiderschap, bouwsteen voor de employee journey

Ontdek hoe je medewerkers gelukkig kunt maken en behouden door een positieve employee journey te creëren. We behandelen de kern van retentie van medewerkers, belichten de impact van de employee journey en benadrukken het cruciale belang van sterk leiderschap.  

Hartelijk dank om zo talrijk aanwezig te zijn op ons tweede webinar. Schrijf je zeker in voor het laatste webinar (hieronder)!

 

Webinar bekijken
 

Bedrijfscultuur in beweging als kern van retentie  

Ontdek in deze webinar de kracht van een sterke bedrijfscultuur en hoe het delen van waarden kan dienen als essentieel middel voor het binden van talent. 

Leer hoe bedrijfsveranderingen, zoals overnames en groei, impact hebben op medewerkers, en ontdek hoe een gedeelde cultuur en gedeelde waarden de betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers versterken. Hoe breng je deze cultuur en waarden effectief over?

Tijdstip: dinsdag 18 juni, 11u00-12u15 (*)

(*) Inschrijven voor de webinar kan nog op de dag zelf tot 10.00 uur

Schrijf je in!