Waterstof: infrastructuur

We stellen met trots onze gloednieuwe waterstof-opleidingsfaciliteit voor. Met de bouw ervan is het het eerste gebouw dat garagebedrijven kan opleiden in het veilig herstellen van waterstofvoertuigen en bedrijven uit de autosector kan helpen zich te organiseren rond waterstof, zowel op vlak van infrastructuur als wat het wettelijke kader betreft. 

Hydrogen Ready Training Facility 

Het nagelnieuwe hydrogen-ready opleidingscentrum in Lokeren voldoet aan alle voorschriften zodat autotechnici er in de veiligste omstandigheden kunnen leren werken met waterstof. Voor ondernemers in de autosector staat deze ‘werkplaats van de toekomst’ daarenboven model voor een atelier waarin dagdagelijks aan waterstofvoertuigen gewerkt kan worden. De inrichting ervan kan zowel in nieuwe als bestaande gebouwen worden toegepast.

De opleidingsfaciliteit van de toekomst

Met onze waterstofateliers kunnen we ondernemers in de automotive tonen wat nodig is qua organisatie, infrastructuur en veiligheid. Het zijn inspirerende voorbeelden van hoe hun werkplaats er in de toekomst mogelijk zal uitzien.

Uw bedrijf klaar maken voor waterstof? Het kan!

Contacteer ons