Erkende operatoren HEV

Erkende operatoren HEV

EDUCAM beschikt over een opleidingsprogramma voor elk van de 3 certificeringsniveau ’s, afgestemd op de kennis met betrekking tot de taken  die worden uitgevoerd op de werkplek. Het omvat ook de proef die met succes moet worden afgelegd om het certificaat te behalen.

Voor de praktische organisatie verkiezen we een samenwerkingsmodel waarbij naast het eigen EDUCAM aanbod, opleidingspartners in de sector zich kunnen laten erkennen om de opleidingen te verstrekken samen met de organisatie van de sectorale proeven.

Zo kan je een erkend operator HEV worden voor één of meerdere opleidingen.

De erkenning gebeurt op basis van een uitgebreid lastenboek en een audit ter plaatse bij de operator.  Op die manier bouwen we garanties in ten aanzien van de inhoud, het aanwezig didactisch materiaal en de oefenkansen voor elke deelnemer in voorbereiding op de proeven.  Zo garanderen we een objectief, valide en uniform certificeringsstelsel waar de door EDUCAM uitgegeven sectorale certificaten het bewijs van vormen. 

Wie zijn de erkende operatoren?

In het overzicht hieronder vind je de door EDUCAM erkende operatoren HEV terug. Je kan er niet alleen zien voor welke opleidingen je bij hen terecht kan, maar ook voor welke doelgroep zij optreden.  

Erkende operatoren voor werknemers

Erkende operatoren projecten Instroom