E-bikes traject

‘Zachte’ mobiliteit is in sterke opmars

E-bikes, hooverboards, segways, e-steps, monowheels, ... Ze verschijnen almaar vaker in het straatbeeld. Meer dan 45% van alle verkochte fietsen in België zijn e-bikes, dat weet jij ongetwijfeld beter dan wij.

Ook die toestellen hebben onderhoud en herstelling nodig. En dat vergt van jou als fietshandelaar en/of fietstechnieker specifieke knowhow. Daarvoor kan je terecht bij EDUCAM!

Je klanten optimaal servicen? Volg een opleiding over e-bikes

EDUCAM organiseert voor jou en/of je medewerkers praktijkgerichte bijscholingen die niet gebonden zijn aan een specifiek fietsmerk. In totaal zijn er 3 specifieke modules beschikbaar om alle technische knowhow onder de knie te krijgen. Zo kan je jouw kennis van elektriciteit en elektronica bijspijkeren en/of je diagnoseskills bijschaven, zowel voor de hardware als de software. Fix it right the first time, dat is ons (en jouw) basismotto!

E-learning

Met deze e-learning krijg je al een voorproefje van onze opleiding en zal je perfect weten welke e-bike opleiding voor jou het meest toepasselijk is.

Vraag hier jouw login aan

 

“De evolutie van elektrische fietsen gaat heel snel. We voelen dat fietstechniekers nood hebben aan een opfrissing van hun basiskennis elektriciteit. Tegelijk verbreden we onze opleidingen ook naar ‘full intelligent’ e-bikes die uitgerust zijn met een volledig geïntegreerd systeem dat uitgelezen kan worden vanop een laptop.”

 

Hans Allaert, Technical Training Coordinator