E-bikes traject

‘Zachte’ mobiliteit is in sterke opmars

E-bikes, ze verschijnen almaar vaker in het straatbeeld. Meer dan 50% van alle verkochte fietsen in België zijn e-bikes, dat weet jij ongetwijfeld beter dan wij.

Ook die toestellen hebben onderhoud en herstelling nodig. En dat vergt van jou als fietshandelaar en/of fietstechnieker specifieke knowhow. Daarvoor kan je terecht bij EDUCAM!

Je klanten optimaal servicen? Volg een opleiding over e-bikes

EDUCAM organiseert voor jou en/of je medewerkers praktijkgerichte bijscholingen die niet gebonden zijn aan een specifiek fietsmerk. Er zijn verschillende specifieke modules beschikbaar om alle technische knowhow onder de knie te krijgen. Als je het volledige traject volgt zal je je kennis van elektriciteit en elektronica bijspijkeren en je diagnoseskills bijschaven, zowel voor de hardware als de software. Fix it right the first time, dat is ons (en jouw) basismotto! 

E-learning

Met deze e-learning krijg je al een voorproefje van onze opleiding en zal je perfect weten welke e-bike opleiding voor jou het meest toepasselijk is.

Vraag hier jouw login aan

 

“De evolutie van elektrische fietsen gaat heel snel. We voelen dat fietstechniekers nood hebben aan een opfrissing van hun basiskennis elektriciteit. Tegelijk verbreden we onze opleidingen ook naar ‘full intelligent’ e-bikes die uitgerust zijn met een volledig geïntegreerd systeem dat uitgelezen kan worden vanop een laptop.”

 

Hans Allaert, Technical Training Coordinator

Dit is wat enkele van onze klanten er van vonden: 

★★★★★

Diagnoseskills voor fietstechnici gedaan. Zeer waardevol. Instructeur met superieure kennis van zaken, modern ingerichte werkplaats, zeer veel praktijkvoorbeelden. Gisteren voor de eerste keer mijn aangeleerde kennis al in de praktijk kunnen toepassen. Nu kunnen we als fietsenhersteller nog doelgerichter herstellingen doen aan e-bikes. Topper!!!

Geert P.

★★★★★

Heel heel goeie lesgever. Super interessante bijscholing over diagnose e-bikes gevolgd. Leuke praktijkoefeningen!

Simon T.

★★★★★

Zeer goede lesgever met ontzettend veel vakkennis. Professioneel ingerichte werkplaats waar alle theorie kan omgezet worden in de praktijk.

Franky S.

★★★★★

Ik heb de opleiding elektroskills voor e-bikes gevolgd. Een goed opgebouwde opleiding die elke fietsenmaker zou moeten volgen.

Sylvie D.B.

Wil je de trainer graag laten weten wat je van de opleiding vond? Dat kan! 

 

Laat hier uw review achter